Nu har det fått för sig att snöa här lite smått i några dagar. Tyvärr bara såpass att det är borta morgonen därpå. Därför tog jag tillfället i akt att ta Chippen på en promenad med kameran, vilket han inte hade något emot.

Det snöade för fullt när jag slängde på mig ytterkläderna, för att sedan avta när vi väl kom in i skogen. Det var ju typiskt.

Det är underligt att tänka sig att vi befinner oss i februari när snön först nu vill komma. Minns de vintrarna då snön vid det här laget lagt sig sedan länge och höll sig sådär fluffig att man bara ville slänga sig i den. Hade jag gjort det idag skulle kroppen fått sig en smäll. Jag riktigt längtar till nästa vecka då det enda jag kommer se runtom är vitklädda grenar och berg.

Hoppas ni alla får en jättefin fredag! Vill även önska er trevlig helg